Bouwen met Cobon

Wie zijn wij?

Cobon is een realisatie van twee toegewijde zaakvoerders met een passie voor bouwen en verbouwen. Het idee achter Cobon is een betrouwbare partner die tussen de werf en de arbeiders staat én tussen de werf en de klant.

Wij realiseren bouwprojecten met behulp van een hecht team van ploegbazen, bouwadviseurs en eigen arbeiders. Hierdoor verloopt de samenwerking soepel en professioneel. Communicatie en coördinatie zijn bij Cobon een dagelijks begrip.

Het is de taak aan Cobon om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom is onze projectmanagement methodiek volledig gericht op efficiëntie, transparantie en productiviteit. De gepassioneerde zaakvoerders werken dagelijks mee en volgen alles op de voet op.

Een goed gesprek ligt aan de basis van iedere samenwerking. Zo werken wij volgens jouw wensen en behoeftes. Elk ontwerp is uniek. Een dialoog waarbij wij jou wijzen op de gevolgen van je keuzes, de mogelijkheden, maar ook de beperkingen. Op deze manier tekenen wij de lijnen uit waarbinnen het ontwerp gevormd zal worden.

Cobon is niet enkel de totaalaannemer, we zijn ook écht betrokken bij het project en luisteren naar al jouw wensen en dromen. Dit door alles samen te overleggen met ons deskundig advies.